Bestyrelsen informerer:
 

Opdatering til nedenstående afsnit om Containergården:
Opdateret, fredag den 17. juni:

Containergården er nu igen åben for alle. Husk reglerne: Ingen storskrald og der skal sorteres korrekt. 

 

Opdatering til nedenstående afsnit om Containergården:
Opdateret, onsdag den 15. juni:

Vi forventer og håber, at kunne åbne containerpladsen igen, fredag eftermiddag (den 17/6). De ekstra plast-containere der er bestilt afventes lige først og så afventes tømning af restaffald. Affaldsudvalget, holder løbende øje med behovet for antal af containere og har møde med Vestforbrænding henover sommeren for at justere, ligesom bestyrelsen drøfter åbningen af Containergården og hvordan denne fastholdes bedst muligt, ved hvert bestyrelsesmøde. Bemærk! Der kan således ikke afleveres skrald før fredag eftermiddag!
 

Mandag den 13. juni 2022 - CONTAINERGÅRDEN:
Den er desværre helt galt med affaldssituationen i Containergården. Bestyrelsen har derfor set sig nødsaget til at aflåse Containergården, indtil situationen er løst, hvilket forhåbentlig sker indenfor et par dage eller inden weekenden i uge 24. Der er sket det at da der i fredags (den 10. juni) skulle tømmes restaffald, kørte Vestforbrænding igen, da beholderne var overfyldte - og dette uden at de straks har informeret bestyrelsen herom, hvorfor vi har rykket for en forklaring. Det er håbet, at det løses i løbet af et par dage. I mellemtiden henstiller bestyrelsen på det kraftigste til, at man IKKE stiller sit affald udenfor Containergården, som nogle desværre allerede har gjort. Respekter venligst dette! 


Lørdag den 11. juni 2022 - VANDREGNSKABER:
Der er en del debat i Facebookgruppen for tiden omkring vandregnskabet. Bestyrelsen er helt med på at der er stor forundring i forhold til vandregnskabet, Brunata har givet en forklaring der gerne skulle være formidlet videre til den enkelte haveejer, der har henvendt sig. Bestyrelsen arbejder på at afprøve nye løsninger omkring vandaflæsning, hvilket også fremgår af referater fra bestyrelsesmøder. Man er altid velkommen til at kommunikere med og til bestyrelsen via kontakt@stuvehoejgaard.dk. Bestyrelsen hverken kan, eller vil, kommentere på de enkelte sager i Facebookgruppen, hvilket der henstilles til at udvise forståelse for.


Torsdag den 9. juni 2022 - LEJE AF FÆLLESHUSET:
Fra og med den 1. juli 2022 stiger udgiften for leje af Fælleshuset fra DKK 2.100,00 til DKK 2.500,00 for en weekend. Det skyldes øgede udgifter til rengøring og diverse forbrugsafgifter. Aktuelle bookninger berøres ikke.

 

Lørdag den 4. juni 2022 - SVEN FROKOST:
SVEN-Frokost afholdes søndag den 24. juli kl. 14 i Fælleshuset.  Husk at SVEN er for ALLE medlemmer og haveejere i Stuvehøjgaard. Der kan være maksimalt være 40 personer og pladserne reserves/uddeles efter "først til mølle-princippet". Dette er en invitation til ALLE Stuvehøjgaard’ere om at deltage i SVEN’s Sommerfrokost – en invitation til både de gode gamle og trofaste deltagere - men absolut også til jer, som ikke har været med før. Menuen består af udvidet ”Pølse-, kød- og ostebord”, og man skal selv tage egne drikkevarer med – dog ikke kaffe, som SVEN står for.

Pris: Kr. 75 pr pers. (som betales på dagen). Tilmeldingsfrist er: Søndag den 17. juli, enten på opslaget i Facebook-gruppen (husk antal i alt) eller direkte til René på 26 20 47 05 eller til Jesper på 22 24 84 35 eller e-mail: jetvonhaven@outlook.dkVi glæder os til at se jer. De bedste hilsener fra Jesper & René.

Torsdag den 12. maj 2022 - ODGIFTER TIL VALUAR:
Fra og med den 1. maj 2022 koster det DKK 2.000,00 at sælge sin andel. Beløbet skal, jf. GF 2021, dække de øgede udgifter til valuar. Derudover er det besluttet, at der fremover vil blive tilbageholdt DKK 3.000,00 til evt. efterbetaling for vand. 


Øvrige nyheder fra maj måned - SANKT HANS FEST & FAMILIEDAG 2022:
Sankt Hans fest i 2022 bliver den lørdag den 25. juni fra klokken 19.00. Der er børnelege, fyrværkeri, øl, vin, sodvand og snacks. Det foregår på marken Ved Højen. 

Familiedag bliver afholdt ved Fælleshuset lørdag den 13. august. Nærmere information følger senere på året.